Kathleen Kitty Hass and Associates Award Winning Author, Consultant...

Deleted

  • Member for 6 years
  • 1 forum posts
  • 1
  •  
Posted 6 years ago   
Een steekproef van de seminars en workshops aangeboden door Kitty en haar zakelijke partners wordt weergegeven onder.

Nieuw!
Complexe Project Management Workshop

Eindelijk het recht: Complex projectmanagement, een plicht van de 21ste eeuw

Deze filterprocedure vergemakkelijkt, interactieve brengen te onderzoeken uw meest kritieke projecten en diagnosticeren van het profiel van de complexiteit van uw organisatie. Vervolgens identificeren kunt u complexiteit beheersstrategieën gebruiken om te aanzienlijk verhogen uw kans op succes van project.

Bent u in staat de complexiteit van de hedendaagse 21e eeuw projecten te beheren:

- Diagnose van de complexiteit van hun meest kritische projecten
- Identificeren beheersstrategieën gebruiken om te aanzienlijk verhogen de kans op succes van project.

Deze workshop begeleidt u door het proces:

- Ontdek het nut van complexiteit wetenschap wanneer toegepast op projectmanagement.
- Het profiel van de complexiteit van uw huidige project onderzoeken
- Verkennen van de strategieën voor het beheren van de complexiteit dimensies die aanwezig zijn.
- Bijwerken van uw projectplannen met passende complexiteit beheersstrategieën.

Wie mag meedoen? Iedereen in een leidende positie op een groot programma of project, (project/programma manager, business analist, lood technoloog, chief architect, hoofdontwikkelaar, zakelijke visionaire, of manager van het product, enz.).

Nieuw!
PM/BA Center of Excellence Workshop
PMO/Center of Excellence "Best Fit" Workshop

Deze interactieve workshop brengen aan uw organisatie aan te stellen uw PMO/COE om te dienen als het fundament van volwassen PM/BA zakelijke praktijken. Deze sessie gidsen belanghebbenden om de passende 'best passend maken' beheer besluiten van uw organisatie zakelijke strategieën, cultuur, en stroomniveaus looptijd te vangen. Uitgangen omvatten: businesscase, reikwijdte van de bevoegdheid en verantwoordelijkheid, operationele Handvest, uitvoeringsplan, begroting en het personeel moet, maatregelen van succes, bestuur, en de verwachte waarde worden toegevoegd aan het bedrijf door het mandaat PMP/BACOE.

Centra van uitmuntendheid worden ontpopt zich als een zeer belangrijke strategische troef om te dienen als de primaire voertuig voor het beheer van complexe wijzigen initiatieven, een zakelijke ondersteunende functie net zo kritisch als boekhouding, marketing, financiën en HR. Volgens Jonathan G. Geiger, in zijn artikel, intelligente oplossingen: de oprichting van een centrum van excellentie, een centrum van uitmuntendheid is een team van mensen die is opgericht ter bevordering van de samenwerking en de toepassing van beste praktijken.[1] Centra van uitmuntendheid bestaan om te brengen over de focus van een onderneming voor veel zakelijke problemen, bijvoorbeeld, data-integratie, projectmanagement, enterprise architectuur, business en het optimalisatie, en ondernemingswijde toegang tot informatie. Het concept van centra van uitmuntendheid (COE) is het snel rijpen in de eenentwintigste eeuw organisaties vanwege de noodzaak om gezamenlijk oplossingen voor complexe zakelijke vraagstukken. Deze workshop biedt een uitgebreid overzicht van de kwesties die moeten worden overwogen bij de uitvoering van een PM of BA COE, met inbegrip van:

- Toepassingsgebied overwegingen
- Organisatie-uitlijning overwegingen
- Organisatie-positionering overwegingen
- Organisatie-looptijd
- Implementatiekwesties

Lees meer:http://www.pageorama.com/?p=kathleen-kitty-hass-and-associates-award-winning-author-consultant-facilitator-and-presenter-samenwerking-en-consensus-gebouw-c2-seminars-en-workshops

Login or sign up to post a reply.